Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fargekart DUO

Varig design sin fargefilosofi er at fargene skal fylle rommet som den vakeste musikk. De skal kommunisere med hverandre og utfylle hverandre som de nydeligste toner. Fargevalget skal være bevisst ut i fra rommets bruk, fargenes påvirkning og samspill med andre elementer. Vi søker kombinasjoner med dempede nyanser i tillegg til fargesterke highlights.

DUO er en serie puter som karakteriseres av at de er tofarget. Tekstiler som er brukt er Hallingdal Ullstoff produsert på Gudbrandsdalens uldvarefabrikk i Norge. Det er ikke en tilfeldighet at tekstilen hallingdal blir brukt. Det klassiske designet passer ethvert miljø, og tekstilen har vært en favoritt hos designere og arkitekter i ett halvt århundre. Tekstilen er klassisk og tidløs. Fargepaletten tekstilen innehar gir rom for en bred fargepalett som kan møte de fleste nyanser i ethvert miljø. 

 I fargekart som er utarbeidet viser vi 32 varianter av DUO familien, dette danner en rik grunnpalett som det skal være vanskelig å ikke kunne kombinere i de fleste prosjekter. Vi spesialdesigner i tillegg etter behov.