Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fargekart TREND

Varig design sin fargefilosofi er at fargene skal fylle rommet som den vakreste musikk. De skal kommunisere med hverandre og utfylle hverandre som de nydeligste toner. Fargevalget skal være bevisst ut i fra rommets bruk, fargenes påvirkning og samspill med andre elementer. Vi søker kombinasjoner med dempede nyanser i tillegg til fargesterke highlights.

TREND er en serie puter som karakteriseres av å la ulike teksturer møte hverandre. Det kan være samme farge, men også kontrasterende fargekombinasjoner. I trend utfordrer vi de som tørr i våre uforutsigbare fargekombinasjoner, og de som ønsker å være litt mere trygge i andre. TREND skal følge de aktuelle trender, men også være så sterk i seg selv at den kan vare evig. Tekstiler som er brukt er fra Gudbrandsdalens uldvarefabrikk på Lillehammer i Norge.

i TREND puter brukes bl. annet tekstilen Hemsedal fra designer duo Anderssen & Voll. Hemsedal er en spennende tredimensjonal tekstil som i våre kombinasjoner alltid er sammen med ensfarget tekstil på motsatte side. 

I fargekart som er utarbeidet viser vi 11 varianter av TREND familien, dette danner en palett som står til mange ulike interiører.

Vi tenker at fargevalg ikke skal styres av tid og historie, men være valg ut i fra hva man ønsker å skape. Mange av fargene som ligger i Trendpaletten kan vi bruke til Le Corbusiers farger fra 1930 og 50 tallet - dette er ikke fra i dag, men så absolutt trendy synes vi i Varig.